Ingyenes audit

Legendás marketingesek Ingyen fognak a cégedben dolgozni!

Mi, itt a Marketing Legendánál már 14 éve foglalkozunk pr, marketing és értékesítéssel mind offline és online. Nem csak tréningeken tanultuk a marketinget és értékesítést, hanem a gyakorlatból is. Nem a megélhetésért foglalkozunk mások online marketingjével.

Célunk a kor legmodernebb online marketing eszközeivel segíteni a magyar vállalkozókat, akik szeretnének egy abszolút tudatosságot kialakítani azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehet online eladni, nem pedig csak ad hoc módon cselekedni és mások sikereit figyelni. Árrésben és forgalomban is a profi online marketing a kulcs.

Te elégedett vagy céged online marketingjével? Szeretnéd megőrizni ennek hatékonyságát vagy javítanál rajta?

A 2021. november 30-ig 25 cégnek az online megjelenését díjmentesen átvilágítjuk. Külső szemlélőként, elfogultság nélkül. Olyan dolgokra fogunk tudni rámutatni, amit magatoktól talán nem vennétek észre. Nemcsak a saját cégedről fog hasznos információkat kapni, hanem arról is, hogy a konkurencia miben mesterkedik a marketing területén.

Fontos: Csak olyan cégeknél vállaljuk el az auditot, akik nem csak online értékesítenek. Vagyis ha Te az ügyfeleiddel telefonon, vagy face to face is kommunikálsz, akkor ez a szolgáltatás neked lett kitalálva. Ha Te csak online értékesítesz, akkor nem Mi vagyunk a Te embereid.

Az audit során egyeztetett időpontban kimegyünk hozzátok. Egy 2 órás konzultáción megismerjünk téged, a vállalkozásodat, az alkalmazott marketing módszereket és a teljes kommunikációt. Kielemezzük a hatékonyságot, rávilágítunk a pozitívumokra és a hibákra egyaránt. Megalkotunk egy cégre szabott marketing stratégiát, teljes, akár hónapokra lebontott akciótervvel, alkalmazandó eszközökkel. A kidolgozott terv alapján lehetőséged lesz megismerni további szolgáltatásainkat is.

Ne feledd, csak 25 cégnek tudjuk díjmentesen biztosítani ezt a lehetőséget. Még legalább 25 cégvezető olvassa ezt az ajánlatot. Te hívsz fel minket előbb vagy a konkurenciád?

Foglalj időpontot ezen a számon +3670 620 1771, vagy pedig a "kérem az auditot" gombra kattintva!